Echipa Genesis Atena

Echipa Genesis Atena

laborator_genesis

Centrul de Reproducere Umană GENESIS ATENA este una dintre cele mai mari clinci de reproducere umană asistată din lume. Cunoscută la nivel mondial pentru tratamentele medicale revoluționare în rezolvarea problemelor de infertilitate, Clinica Genesis Atena are una dintre cele mai mari rate de succes a procedurii FIV, de peste 59,2% încă din prima încercare.

Responsabilii Centrului de Reproducere Umană, medicii ginecologi Dr. Konstantinos I. Pantos şi Dr. Andreas D. Vythoulkas (foto) se află alături de pacienți atât pe parcursul derulării programului cât şi după efectuarea lui.

echipa_genesis

Inima Centrului de Reproducere Umană este laboratorul. Standardele cele mai înalte sunt rezultatele unei unei pregătiri excepţionale şi a unei experienţe îndelungate ale specialiştilor embrologi precum Georgia Kokkali (foto), specializată in FIV la Imperial College, din Londra, Terpsis Vaxevanogloy, Margarita Xronopoylou, Konstantina Petroutsou,  Rena Aggeli, Maria Biba, Cristia Makromihali, Afroditi Katouna, Maria Fakiridou.

În laboratorul clincii lucrează preparatoarele: Eftimia Kyristsopoyloy, Eftihia Baxevani. Iar Directoarea Departamentului de Cercetări al Laboratorului este Gayle Jones. În plus, unitatea noastră face schimb de informaţii cu departamente specializate din alte state precum cele ale Univeristăţii din Melbourne şi Monash din Australia, precum şi cu Spitalul Hammersmith din Londra.

Mai multe detalii despre echipa Genesis Atena gasiti aici: ECHIPA GENESIS

prosopikoBig

Clinica Genesis Atena se mândrește cu aflilierea la Societatea Internațională de FIV și a contribuit semnificativ la dezvoltarea Fertilizării in Vitro (www.IVF-Worldwide.com) prin introducerea biopsiei de blastocist și nașterea primului copil sănătos din lume cu transfer de blastociști fără a avea beta-talasemie ca urmare a efectuării testului de diagnostic genetic preimplantare (PGD și PGS).

În plus, Clinica Genesis Atena a fost prima clinică din lume în care s-a născut un copil fără boală cronică granulomatoasă, în urma diagnosticului genetic preimplantare și care în paralel cu transplantul de celule stem a salvat viața fratelui său. Începând din 2005, se oferă acest test de diagnostic genetic preimplantare tuturor familiilor care își doresc să depisteze boli genetice rare precum beta-talasemie, siclemie, leucemie acută limfoblastică etc.

Succesul în reproducerea asistată este strâns legat de aplicarea unor criteriilor fiabile, flexibile şi adaptabile bazate pe cunoştinţe ştiinţifice, competenţe tehnologice şi experienţă, dar şi de abordarea fiecărui cuplu (familii) ca o entitate unică şi distinctă.

Mai multe detalii despre clinica Genesis Atena gasiti aici: GENESIS ATENA

genesis