Despre Dr. Andreas Vythoulkas

Despre Dr. Andreas Vythoulkas

Vythoulkas_site

Dr. Andreas Vythoulkas este medic specialist obstetrică-ginecologie, cu competențe în infertilitate, laparoscopie, ecografie, histeroscopie, colposcopie.

Absolvent al Masteratului în cadrul Clinicii Genesis din Atena, sub coordonarea Doctorului Pantos, Dr. Vythoulkas a dobândit expertiză și compentențe în probleme de infertilitate și, implicit, în domeniul tehnicilor de reproducere umană asistată. În prezent, Dr. Vythoulkas este doctorand în Obstetrică-Ginecologie, cu specializare în endometrioză și infertilitate.

Alături de o prestigioasă activitate clinică, Dr. Andreas Vythoulkas este reprezentant în Romania al Clinicii Genesis Atena (Grecia). De asemenea, deține statutul de membru al Societatii Elene de Obstetrică și Ginecologie și al Federației de Medicină Fetală din Londra (Marea Britanie).

În ceea ce privește activitatea medicală din Romania, Dr. Vyhtoulkas acordă consultații la clinicile private Medsana, Clinica Academica, Intermedicas, Sanador din Bucuresti și clinica Lotus din Ploiești, efectuând totodată o serie de investigații și analize de laborator, cu scopul de a evalua gradul de fertilitate a cuplurilor cu probleme de concepție.

În calitate de reprezentant al Clinicii Genesis in Romania, Dr. Vythoulkas stabilește împreuna cu pacienții modalitățile posibile de obținere a unei sarcini, în deplină concordanță cu protocolul Dr. Konstantinos Pantos, medic specialist recunoscut internațional pentru expertiza și succesul în domeniul tehnicilor de reproducere umană asistată, având printre cele mai mari rate de succes din lume.

Nu în ultimul rând, Dr. Vythoulkas prescrie și monitorizează pe întreg procesul lor tratamentele de stimulare ovariană, realizând inclusiv pregătirea pentru fertilizare in vitro, în Grecia.

Procedura de fertilizare in vitro se realizează exclusiv în Atena, la Clinica Genesis, de către Dr. Pantos, Dr. Vythoulkas și echipa lor medicală. Lunar, aproximativ 700 de cupluri efectuează proceduri de reproducere umană asistată, dintre care peste 40 cupluri sunt pacienți din România.

Andreas Vythoulkas este director executiv al Asociației Române de Reproducere Umană.