Testimoniale - Dr. Andreas Vythoulkas | Specialist Infertilitate

Testimoniale

Testimoniale

Maria Coman


Dupa multi ani de chinuri si incercari, singura echipa care a reusit sa gaseasca un diagnostic facand posibil visul nostru de a avea copii!

Madalina Valeanu


Dumnezeu ne-a scos in cale omul si medicul acesta minunat, Andreas Vythoulkas si pe echipa lui de oameni speciali si deosebiti carora le vom multumi si-i vom recomanda cate zile vom trai noi si copiii nostri, copii pe care ii avem doar pentru ca ei ne-au ajutat si ne-au sustinut din toate punctele de vedere. Va iubim din tot sufletul!

Viorica Bitlan


Speranțele și visurile dumneavoastră vor prinde contur alături de o echipă de încredere!

Cristina Moise


Oameni de excepție, care fac tot ce le sta în putere ca să ne aducă bucurie în suflet.

Ioana Moldovan


Recomand cu încredere dr. Andreas Vythoulks, împreună cu întreaga echipa Genesis.

Alexandra Manaila


O clinică în care găsești specialiști de top european în tratarea infertilității. Dr. Andreas Vythoulkas și dr. Konstantinos Pantos au reușit să adune în jurul lor cei mai buni și mai dedicați profesioniști în domeniu. Dovadă sunt copiii care au venit pe lume datorită acestei echipe de aur. Puiul meu este unul dintre ei și le sunt recunoscătoare pe viață acestor minunați oameni

Mariana Stan


Aici am devenit mămică! Am luptat 9 ani cu infertilitatea! Am trecut pe la 4 clinici si tot atâția medici, in total 9 fiv-uri...din fericire dl. Dr. Vythoulkas m-a ajutat să-mi îndeplinesc cea mai mare dorință! Acum am o minune de băiețel! Mulțumesc întregii echipe pentru tot ceea ce au făcut pentru mine! Recomand din tot sufletul!

Gheorgala Corina


O clinica in care, de cate ori am mers, m-am simtit ca acasa. Personalul auxiliar foarte amabil, de la receptioniste pana la doamna care se ocupa de curatenie. Personalul medical de nota 10+, foarte bine pregatit si prietenos, oameni care se lipesc de suflet. Il recomand din tot sufletul pe doctorul Vythoulkas si echipa dansului, de la asistente la embriologi, sunt oamenii care fac visele realitate.

Profesie medic

Aurelia


„În februarie 2008 am decis să merg în Grecia. În aprilie, am început tratamentul de fertilizare in vitro, în mai 2008 am aflat că sunt însărcinată iar pe 5 ianuarie 2009 s-a născut fetița mea, Mara. Nu se compară cu nimic fericirea pe care am simțit-o la prima ecografie, când i-am auzit bătăile inimii”. Lucian, cel de-al doilea copil, a venit pe lume tot printr-o fertilizare in vitro. Profesie medic, a început tratamentele împotriva sterilității în anul 2002, în țară și în Ungaria, însă visul de a avea copii i s-a împlinit abia la Clinica Genesis Grecia.

Însărcinată în 5 luni

Anca Gheorghe


“Eu si sotul meu ne-am întâlnit mai târziu, dar copil am încercat să facem chiar cu puţin timp înainte de nuntă. După o perioadă de încercări “naturale”, am apelat la ajutor specializat. Nu există investigaţie pe care să nu o fi făcut şi, cu toate acestea, medicii nu au găsit altă cauză decât vârsta mea. Dupa multe încercări nereușite, l-am cunoscut pe dr Vythoulkas care mi-a dat speranţe după ce mi-a evaluat rezerva ovariană. Sunt mai optimistă de fel, niciodată nu am obţinut totul din prima. Am început tratamentul în România, până se formează foliculii, apoi am plecat zece zile în Grecia, unde am îmbinat utilul cu plăcutul. Multe cupluri de români nici nu ieşeau din cameră de frică, dar noi ne-am plimbat. Mă gândesc că a contat şi faptul că am fost relaxată”.